Particulieren

 

Verzekeringen                                                                                                

 

U verzekert zich om een hele simpele reden. U wilt er zeker van zijn dat als uw bezittingen iets overkomt, er geld beschikbaar is om de schade te vergoeden. Waardoor er geen financiële problemen ontstaan. Verzekeren is dus eigenlijk een heel eenvoudig principe. U betaalt samen met andere mensen een bepaald bedrag per maand en wij betalen schadevergoeding voor schade aan iets waarvoor u zich verzekerd heeft.

 

Vervoer en mobiliteit

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, bromfiets of oldtimer tegen uitstekende voorwaarden. Profiteer ook van een korting die kan oplopen tot wel 80%. 

 

Wonen

Sluit een inboedelverzekering, kostbaarhedenverzekering of woonhuisverzekering af en profiteer van een betaalbare verzekering op maat.

 

Recreatie en reizen

Verzeker uw reis met de doorlopende reisverzekering, caravanverzekering, camperverzekering, bungalowverzekering of bootverzekering.

 

 

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Aansprakelijkheid voor schade die u een ander toebrengt verzekerd u goed met onze aansprakelijkheidsverzekering. Rechtshulp bij conflicten kunt u verzekeren met onze rechtsbijstandverzekering.

 

Uw verzekeringen geregeld via NH1816? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Leven en welzijn

 

Ongevallenverzekering

 

Thuis, op weg naar werk of school, tijdens vrije tijd. Er zijn helaas veel voorbeelden te noemen van situaties waarin u met een ongeval te maken kunt krijgen. Schade door een ongeval betekent schade aan uw gezondheid en in het slechtste geval een overlijden. En dat betekent ook nog eens financiële schade. Maar daar kunt u iets aan doen. Een ongevallenverzekering afsluiten!

 

Uitvaartverzekering

 

Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat de kosten van een begrafenis of crematie betaald kunnen worden, zodat nabestaanden in tijden van rouw daar geen zorgen over hoeven te hebben.

Omdat begrafenissen en crematies een steeds persoonlijker karakter krijgen, blinkt onze uitvaartverzekering uit in eenvoud. Die keert geld uit na een overlijden, zodat de uitvaart net zo persoonlijk kan worden gemaakt als het leven is geweest. U bepaalt dus hoe de uitvaart eruit moet zien en kiest daar het bedrag bij dat u wilt verzekeren.

 

Vul hier uw uitvaartkostenmeter in